Make your own free website on Tripod.com

Ruqyah Syar'iyyah

Perkhidmatan & Produk

Home | Tanda-Tanda | Perkhidmatan & Produk | Hubungi Kami | Ayat-Ayat Jampi & Syifa'

Perkhidmatan Kami

1. Menyediakan perkhidmatan merawat pesakit terkena gangguan jin atau sihir di rumah pesakit itu sendiri.
 
2. Menyediakan air jampi (iaitu air yang dibacakan ayat-ayat pilihan dalam Al-Quran) sebagai syifa', dengan izin Allah ta'ala, untuk para pesakit gangguan.
 
3. Sedia memberi nasihat untuk para pesakit gangguan melalui emel: almuaalij@yahoo.com
 
=============================
 PRODUK: MADU SAWDA':  S$28.00/-
=============================
 
1.  Kami menjual sebuah produk yang bernama MADU SAWDA'. Produk ini mengandungi Madu Asli dari Iran dicampur dengan serbuk Habbatus Sawda'. Produk ini kami membacakan ayat-ayat suci Al-Quran di dalamnya juga, insya-Allah.
 
2. Produk ini amat baik untuk kesihatan tubuh badan.
 
3. Disebut dalam buku Quran Saintifik yang ditulis oleh Dr Danial Zainal Abidin, dimana beliau mengatakan bahawa jika madu ini diminum dengan sedikit air, maka dalam masa 7 minit, ia akan meresap ke dalam darah.
 
4.  Dari itu, kami membuat inisiatif ini untuk menjampikan produk ini dengan ayat-ayat suci Al-Quran dimana apabila seseorang pesakit yang terkena sihir dan gangguan jin, mengamalkan meminumnya pada setiap pagi setengah jam sebelum sarapan, insya-Allah, mudah-mudahan, jin syaithan yang berjalan di saluran-saluran darah akan mati (jika diminum secara istiqamah, konsisten, pada tiap-tiap hari) apabila terkena madu yang meresap ke dalamnya yang telah dibacakan ayat-ayat suci Al-Quranul Karim, insya-Allahu ta'ala. Wallaahu A'lam.
 
5.  Mereka yang bermasalah, sila lah hubungi kami dan ceritakan kepada kami masalah gangguan yang bagaimana yang dihadapi, supaya kami dapat membacakan ayat-ayat Al-Quran (ke dalam MADU SAWDA') yang spesifik dan sesuai untuk mengatasai masalah yang dihadapi itu.
 
6. CASE STUDY: Saya mempunyai seorang sahabat yang baru memulakan meminum sebotol MADU SAWDA' ini. Sebelum beliau mengambil MADU SAWDA', beliau biasanya meminum sekurang-kurangnya 3 botol RED BULL dalam SEMINGGU untuk mengatasai masalah keletihannya. Tetapi, setelah mengamalkan meminum MADU SAWDA' ini pada setiap pagi, ALHAMDULILLAH, beliau tidak perlu lagi bergantung kepada RED BULL untuk mengatasi masalah keletihannya itu. Walhamdulillah!!
 
7. Penghantaran ke rumah disediakan PERCUMA. Harga sebotol MADU SAWDA' ialah S$28.00/- sahaja. Sila hubungi kami untuk menempah produk MADU SAWDA' ini selagi stok masih ada.
 
Sekian.
 
Terima Kasih.

masad1.jpg
Madu Sawda'